e-Boek: Senior & Wonen, Toekomstbestendig wonen voor senioren

Het e-boek Senior & Wonen over Toekomstbestendig wonen voor senioren zal in een online distributie van 50.000 eind 2018 verschijnen.

In dit boek (dat ook in druk verschijnt) wordt de hele journey van de senior uitgelicht. Van independent living, tot assisted living tot zware zorg in een extramurale zorginstelling. In een zorginstelling kom je echter niet zomaar, alles is erop gericht om senioren langer thuis te laten wonen. Daar gaat het grootste deel van dit boek ook over. Wat weten we van hun kansen op de woningmarkt…etc, etc… En wat doet de markt… en waar…?

We zijn nu druk bezig met de productie en staan open voor alle informatie over dit onderwerp. Van een aanbod naar een vraaggestuurde markt. Wat wil de senior en hoe speelt de markt hierop in? Wat is toekomstbestendig wonen nu precies en waar kan ik dat vinden?

In de rubriek ‘Regio’s en projecten’ produceren we een overzicht per regio/provincie met voorbeelden en factsheets van woonconcepten voor senioren – nieuwbouw – renovaties – best practices.

Graag ontvangen we aanvullende informatie op email hidden; JavaScript is required
of bel  : 070 260 1200
Mobiel: 06 2180 2939