Marinus Dijkman

Marinus Dijkman

In 2013 begon Marinus als mede-oprichter en hoofdredacteur van Stichting Stijlvol Ouder . Een stichting die zich richt rondom het thema ‘anders kijken naar ouder worden’ op onderzoek en communicatie rondom seniorenhuisvesting en zorg. Voor het onderzoek ‘Hoe willen senioren wonen?’ realiseerde hij tientallen interviews en artikelen. Daarbij komt zijn achtergrond als journalist en hoofdredacteur en initiatiefnemer van veel (inter)nationale jaarboeken en publicaties goed van pas.

Werkzaamheden en opdrachten

  • Onderzoek en interviews voor Stichting Stijlvol Ouder.
  • Journalist en schrijver van boeken, artikelen en blogs op het gebied van (inter)nationaal vastgoed.
  • Dagvoorzitter en panelleider bij presentaties en beurzen.

 

Achtergrond

Marinus Dijkman Communicatie (vanaf 2012 tot heden)

  • Onderzoek en schrijven over de ontwikkeling van de Europese vastgoedprojectontwikkelings geschiedenis.
  • Schrijven van het boek 35 jaar MAB.

Real Estate Publishers (REP) (1999-2012)
Directeur/eigenaar/hoofdredacteur van Engelstalige internationale jaarboeken over de vastgoedmarkten in Nederland, Europa, België, Duitsland en Turkije alsmede websites en dagelijkse en wekelijkse digitale nieuwsbrieven.

         

Dijkman Partners Communicatieadviesbureau (1979-2012)

Directeur/eigenaar/hoofdredacteur van talloze magazines en nieuwsbrieven (digitaal en print) voor (inter)nationale cliënten als  Texaco, Rabobank, Meeús, Allied Breweries, Nederlands Meetinstituut, OlDelft, EnrafNonius, Chicopee, Fluor(Daniel), Wilma, NVM, Vestia en vele andere bedrijven en instellingen.